Dag 23 Afscheid Indonesië


Oef, het is nu echt bijna over. Vannacht onze laatste nacht op Indonesisch grondgebied doorgebracht. Eerst nog even bij het zwembad doorgebracht en om 12 uur de sleutel ingeleverd. Tot 3 uur kunnen we nog bij het zwembad vertoeven en op het gemakje lunchen.
Gisteravond afgesloten met een lekkere verse tonijn en een heerlijke Balinese witte wijn met live muziek van onze vrienden van Lombok. We worden persoonlijk welkom geheten en spelen nog een aantal verzoeknummers voor ons.
Josee heeft vrij veel last van haar snorkelblessure (rug flink verbrand) en heeft dus erg ongemakkelijk geslapen.

Zometeen dus onze laatste lunch op Gili Trawangan. We worden daarna met de privé boot  van het hotel op Lombok afgezet. Van daaruit nog een uurtje rijden naar het vliegveld. We komen pas laat aan in Singapore. Daar z.s.m. Naar ons hotel, slapen, vroeg op om nog zoveel mogelijk te zien. Morgenavond stappen we vlak voor middernacht in het vliegtuig naar Amsterdam. We hopen daar zaterdagochtend ca. 7 uur te landen en als het goed is zal Thijs ons daar op komen halen.
Ik verwacht dat dit vooralsnog het laatste bericht zal zijn totdat we thuis zijn. Daarna zullen we nog een verslag publiceren van de laatste dag.
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten